Împuşcaţi de 1 Mai din cauză că au vrut să se uşureze pe un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi în picior, iar un al treilea a fost lovit în cap cu o piatră, după o altercaţie cu paznicii unei firme din comuna ilfoveană Glina, la ieşire din Bucureşti. Băieţii vroiau să-şi facă nevoile în apropiere de gard.

Ieri, în jurul orei 17.30, patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, au vrut să „se uşureze“ pe gardul unei firme din Glina. Din nefericire pentru ei, la societate erau doi paznici care s-au luat imediat de ei, după ce le-au ghicit intenţiile. Au început să se certe iar paznicii au aruncat cu pietre pentru a-i alunga. Tinerii au ripostat în acelaşi mod, iar oamenii de pază au tras în ei cu o armă cu aer comprimat.

Unul dintre tineri nu a necesitat internare, însă alţi doi au fost duşi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Vieţile lor nu sunt în pericol.

Paznicii au fost duşi la Secţia 13 Poliţie pentru audieri. Dacă tinerii răniţi vor face plângere împotriva lor, ei ar putea fi acuzaţi de vătămare corporală.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre paznici a folosit fără drept, în altercatie, o armă cu aer comprimat, iar celălant, un baston metalic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite