VIDEO Împăcarea anului: Oana Zăvoranu a plâns și și-a îmbrățișat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a avut parte de cea mai mare supriză din ultimii ani. Pentru că a revenit la gânduri mai bune şi a declarat că vrea să se împace cu mama sa, Dan Capatos a adus-o, aseară, în emisiunea sa "Un Show Păcătos", pe Mărioara Zăvoranu în platou.

Oana a trecut peste orgoliul care o caracterizează şi a susţinut sus şi tare că vrea să fie o persoană mai bună.

"Astăzi am înţeles că indiferent ce aş face eu şi cum aş crede eu, ea rămâne mama mea, şi eu rămân tot fiica ei." a spus Oana, citată de Click!

Pentru că Zăvo a cam dat buzna în emisiunea un "Show Păcătos", deşi nu era invitată, Dan Capatos i-a zis: "Pentru că tu mi-ai dat emisiunea peste cap, eu am să-ţi dau viaţa peste cap: mama ta este aici."

Mai ceva ca în platoul "Surprize, Surprize", au curs lacrimi, s-au împărţit flori iar cele două Zăvorance s-au strâns în braţe după 7 ani.

"Îi spun mamei mele să mă ierte pentru tot, ce am făcut cu voie sau fără voie, că îi mulţumesc că m-a făcut, că nu există o zi în care să mă gândesc la tata, şi că indiferent de ce am greşit eu, ea rămâne mama mea, indiferent de relaţia mea cu ea de acum încolo. Nu ştiu dacă vom fi împreună tot timpul, dar eu una n-am s-o mai jignesc niciodată,am s-o las să se poarte cum crede. Nu îi cer absolut nimic pentru că am înţeles astăzi că averea ţi-o faci singur", a spus Oana Zăvoranu.

Oana i-a oferit flori mamei sale, care a fost atât de emoţionată, încât i-a tremurat bărbia mult timp chiar şi după primirea buchetului.

La rândul său, şi mama Oanei a mărturist cât de mult i-a lipsit fiica sa: "Din sufletul meu Oana n-a plecat nicio secundă. Nu întâmplător am fost din uşă în uşă la toate televiziunile, n-am făcut-o din interes ci din disperare că o grămadă de ani mi-am pierdut copilul. Nici nu ştiu ei cât de bună eşti şi cât de suflet bun ai că doar la pieptul meu ai crescut. Deveniseşi parcă posedată de diavol. Mama întotdeauna e mamă", a declarat Mariana Zăvoranu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite