Idei trăsnite pentru cadouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căni termosensibile şi puzzle-uri personalizateCei care vor să facă un cadou deosebit, haios, dar nu au idei pot merge la firmele specializate, unde vor găsi cu siguranţă ce-şi doresc. Pot



Căni termosensibile şi puzzle-uri personalizate
Cei care vor să facă un cadou deosebit, haios, dar nu au idei pot merge la firmele specializate, unde vor găsi cu siguranţă ce-şi doresc. Pot alege să imprime texte sau imagini pe tricouri, pe perne sau chiar pe căni. "Cei mai mulţi clienţi cumpără asemenea tricouri pentru alţii, dar în jur de 20% îşi cumpără şi pentru ei", spune Florin, designer. Firmele pun la dispoziţie diferite cataloage cu texte şi imagini, dar clientul poate veni cu textul sau fotografia lui. Dacă pentru băieţi cele mai cerute mesaje sunt de genul: "Sunt băiat mare" (ales, în special, pentru majorate) sau "WIFE (Washing Ironing F..ing Etc)", pentru fete, textele nu sunt mai "cuminţi" şi se poartă imprimeuri ca: "FBI (Female Body Instructor)" sau "Sunt virgină, acesta este un tricou mai vechi". "Nu există o limită la ce se poate imprima", spune Florin. Dacă nu alegeţi tricouri, puteţi opta pentru puzzle-uri. Pe piese se poate imprima poza grupului sau orice altă imagine. Sau puteţi cumpăra o cană, pe care, de asemenea, se poate imprima orice text sau poză. Noutatea în domeniu o reprezintă cănile termosensibile. Acestea sunt negre, dar la contactul cu ceai sau alt lichid cald iese la iveală mesajul. Dacă vreţi să faceţi o surpriză persoanei iubite, cel mai indicat cadou, spun cunoscătorii în domeniu, este o pernă personalizată. Pentru cei care stau mult la birou, cadoul indicat este un mouse-pad personalizat sau un glob foto, în care poate fi pusă poza dorită. Toate aceste operaţiuni sunt gata în maximum 10 minute.

Negri cu banane, purceluşi pe post de reportofon şi scrumiere cu mesaje
Dacă alegerea unui articol vestimentar cu mesaje nu vă mulţumeşte, puteţi cumpăra diverse obiecte care să transmită sărbătoritului sau sărbătoritei mesajul. Astfel, la mare căutare sunt scrumierele cu mesaje, cele cu negri cu banane sau brichetele reprezentând personaje în diferite posturi. Urangutanul-ceainic sau dansatorul care face strip-tease sunt şi ele potrivite pentru cadou. Trebuie doar să aveţi grijă ca sărbătoritul/a să ştie de glumă. Printre cadourile mai cuminţi se număra purceluşi de pluş care pot înregistra şi apoi reda cuvinte sau vaca nebună care tremură şi cântă. Există însă şi cadouri "mai puţin cuminţi". Brichete cu forme obscene, căni reprezentând diverse organe anatomice etc.

Magazine:
Totem, Capriccio, Franz Advertising Group, HighQ, în Unirea Shopping Center şi Complex Orhideea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite