ITM reduce programul la birourile de eliberare a documentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Birourile care aparţin Camerei de Comerţ a Inspectoratului de Muncă Bucureşti (ITM) şi-au modificat programul începând de astăzi.

În sediul de pe strada Octavian Goga nr. 2 din sectorul 3 al Capitalei, funcţionarii de la aceste birouri vor lucra cu publicul numai în zilele de luni, marţi şi joi, între orele 9.00 şi 13.00, a anunţat conducerea ITM Bucureşti.

Reprezentanţii instituţiei spun însă că măsura nu a fost cauzată de reducerea de personal şi că agenţii economici care se adresează acestor birouri destinate eliberării documentelor pentru agenţii economici nu se vor confrunta cu dificultăţi în rezolvarea solicitărilor.

Măsura se doreşte una de îmbunăăţire a activităţii, iar angajaţii vor lucra în acest timp la arhivare. „Este perioada concediilor, iar decizia a fost luată tocmai pentru o mai bună desfăşurare şi organizare a activităţii“, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Bucureşti, Marilena Balabuti.

Ea a precizat că programul de la ghişee rămâne neschimbat, astfel că agenţii economici pot veni să-şi depună documentele până la ora 16.30.

La sediul din strada Octavian Goga se adresează în jur de 140.000 de agenţi economici.„Eu vin o dată pe an, dar nu ştiu cum îi afectează pe cei cu mulţi angajaţi“, a declarat reprezentantul unei firme.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite