Bucureşti: Şi-a pus capăt zilelor în Lacul IOR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Sectorul 3 a fost găsită ieri, în jurul prânzului, înecată în lacul IOR de nişte trecători. Aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112, şi au fost trimişi trei scafandri şi un echipaj de prim ajutor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti (ISU) pentru a interveni.

Aceştia nu au putut decât să constate decesul fetei. Potrivit unor surse de la pompieri, tânăra nu era înecată de mult.
Poliţiştii de la Secţia 12 de Poliţie, veniţi la faţa locului, au găsit o geantă, la marginea apei, cu documentele fetei şi un bilet de adio.

Bucureşti: O tânără s-a sinucis azi în Lacul IOR

Andreea Iordache, căci aşa o cheamă pe tânără, avea 24 de ani şi era din sectorul 3. Din ancheta Poliţiei rezultă faptul că tânăra era proaspăt licenţiată a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“, din Capitală.

În biletul de adio, Andreea şi-a cerut scuze familiei şi unei prietene pentru că a ales să îşi pună capăt zilelor şi nu a specificat motivul pentru care a ales să facă acest gest disperat, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Acesta a adăugat faptul că trupul neînsufleţit al tinerei este cercetat în momentul de faţă de Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a se stabili cauza certă a morţii, dar se presupune că Andreea s-a înecat.

Tânăra locuia cu mama sa pe unde apuca. Părinţii ei se despărţiseră cu ceva timp în urmă iar fata încercase să îşi găsească un loc de muncă, de mai multe ori. Este posibil ca situaţia financiară să fie unul dintre principalele motive care au determinat-o să recurgă la acest gest.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite