ÎN WEEKEND Unde se colindă în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertele de cameră, simfonice şi spectacolele cu marionete pentru copii îl vor aduce pe Moş Crăciun pe scenele bucureştene.

Tinerii membri ai Corului Naţional de Cameră „Madrigal“, sub bagheta maestrului Florian Costea, vor susţine două spectacole. Primul va avea loc la ora 18.00, iar pentru cei care vor să participle mai târziu, mai pot asculta colinde şi de la ora 21.00. La final, oaspeţii vor închina un pahar de şampanie.

Biletele costă  40 şi 50 de lei şi se vând exclusiv cu anticipaţie, prin comandă telefonică. Pentru grupuri de 10 persoane si peste, se oferă un preţ special.
Informaţii şi rezervări se fac la telefon 0728.699.521. 

Colindele tradiţionale, româneşti şi din repertoriul universal se aud mâine, de la ora 18.00, şi la Sala Dalles.

Concert de Crăciun cu Alexandru Tomescu

Orchestra Naţională Radio şi soliştii Alexandru Tomescu, Horia Mihail şi Răzvan Suma vor susţine, diseară, un Concert Extraordinar de Crăciun, ce va avea loc la Sala Radio. Dirijorul spectacolului va fi Tiberiu Soare.

De asemenea, Muzeul Naţional de Artă al României îi invită pe cei mici, alături de părinţi şi bunici la Sărbătoarea Bradului de Craciun, diseară, de la ora 18.00, în sala Auditorium a MNAR din strada Ştirbei Vodă 1-3. Participanţii vor fi întâmpinaţi cu colinde, brad împodobit şi cozonac.

Atracţia serii o reprezintă spectacolul interactiv cu marionete „Sacul buclucaş”, prezentat de Teatrul de Animaţie „Adentino“, în care cei mici vor urmări aventurile lui Moş Crăciun în încercarea sa de a-şi recupera sacul pierdut. În distribuţie sunt Argentina Adetu şi Nicuşor Adetu. Ca de fiecare dată îşi va face apariţia chiar Moş Crăciun, încărcat cu surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Intrarea este liberă.

„Lecţia micului meloman“, prezentat de Radio România Muzical, va înveseli Sărbatorile de Iarnă ale copiilor din Satul Manolache, comuna Căţelu. Povestea Naşterii Domnului şi colindele vor răsuna duminica, de la ora 17.00, pentru copiii din satul unde nu există şcoală sau grădiniţă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite