INTERVIU EXCLUSIV Popescu Piedone: „Candidez pentru Capitală doar dacă înnebunesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Adevărul, că nu va candida pentru postul de Primar al Capitalei decât dacă înnebuneşte şi că Primăria sectorului 4 are unul dintre cele mai mici bugete. Piedone a răspuns la întrebările redactorului-şef al ziarului Adevărul de Seară, Sabin Orcan, dar şi la întrebările puse de cititori.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, invitat astăzi la emisiunea Special Adevărul.ro de la ora 15.00 a spus ce crede despre Legea Capitalei, care prevede unificarea celor şase primării. De asemenea, Piedone a vorbit despre problemele din sectorul 4 şi despre soluţiile existente.

„Eu cred că ne-ar trebui o lege a Capitalei, dar cel mai bine este să se facă un referendum, pentru ca alegătorii sunt cei care trebuie să decidă dacă este o lege bună sau nu", a spus primarul.

Despre bugetul de care dispune, Piedone a spus că are disponibili pentru investiţii în acest an doar 30 de milioane de lei.

„Din cei 400 de milioane de lei, cât este bugetul nostru îmi rămân pentru investiţii doar vreo 30 de milioane pentru că 120 de milioane sunt doar salariile profesorilor pe care le plătim noi. O sută şi ceva de milioane sunt utilităţile şi tot aşa“, a explicat primarul sectorului 4.

Legat de participarea sa la alegerile pentru desemnarea Primarului General, Cristaian Popescu Piedone a declarat că nu se pune problema de aşa ceva. "Pe mine mă interesează primăria de sector, atâta timp cât există. Voi participa la alegerile pentru Capitală doar dacă înnebunesc", a mai zis Piedone.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite