INCREDIBIL! Un bucureştean şi-a ucis mama prin înfometare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste de groază, descoperită aseară de poliţişti, i-a şocat pe aceştia, când au aflat că un bărbat din Berceni şi-a ţinut flamanada mama, timp de şapte ani, până când femeia şi-a dat duhul, în condiţii de nedescris.

Vecinii spun că femeia a fost ţinută ani în şir în mizerie, mereu flămândă şi uneori chiar lipsită de apă. Femeia a murit luni-noapte iar poliţiştii s-au îngrozit când au intrat în casă. Bătrâna nu cântărea mai mult de 30 kilograme. Ca pe un monstru, aşa îl descriu vecinii pe bărbatul de 56 de ani care a fost luat pe sus de poliţişti, după ce mama lui a fost găsită moartă în apartament. Bătrâna avea 86 de ani şi i-ar fi trăit pe ultimii ca într-un film de groază, spun oamenii. Bătută, nespălată şi lăsată să moară de foame, informeaza antena3.ro.

Şi tatăl lui a murit în condiţii suspecte

Femeia locuia cu fiul său într-un apartament din cartierul Berceni. Bărbatul ţinea în locuinţă zece pisici şi patru câini, cărora le-ar fi acordat mai multă atenţie decât propriei mame. Vecinii spun că e ceva necurat şi în felul în care a murit tatăl bărbatului.

Femeia şi-ar fi dat ultima suflare luni noapte. De abia dimineaţă bărbatul a anunţat un vecin că mama lui a murit. Oamenii au sunat la poliţie. Pentru că moartea femeii e suspectă bărbatul este acum audiat de un procuror.

Deocamdată procurorii nu se pronunţă asupra acestui caz. Autopsia femeii va stabili dacă bărbatul este sau nu vinovat de moartea mamei lui.

Vecinii spun că în timpul în care îşi maltrata mama, bărbatul arăta multă dragoste faţă de căţeii strânşi de pe stradă, pe care îi hrănea constant.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite