INCREDIBIL Boschetarii din Capitală şi-au făcut ziar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Gazeta Străzii” este prima publicaŢie din BucureŞti care ÎnsumeazĂ articolele Şi poveŞtile de viaţă spuse direct de persoanele adulte fără adăpost, beneficiari ai serviciilor Samusocial din România.

Oamenii străzii vorbesc în ziar despre experienţele de până acum, îşi amintesc de greutăţile sau bucuriile din stradă, de experientele plăcute sau mai puţin plăcute prin care au fost nevoiţi să treacă.

“Sunt foarte mândră de munca şi de talentul celor câţiva beneficiari ai Samusocial din România care au scris cu mult suflet şi dăruire articolele care fac acest nr.1 al ziarului nostru. Sunt foarte mândră de colegii mei care au lucrat zile multe cu aceşti beneficiari dar şi cu ceilalţi câteva mii pe care noi, Samusocial, îi avem în baza de date şi cărora le oferim servicii sociale, medicale şi psihologice. Încercăm, cu acest demers, să vă convingem şi altfel, ca toţi oamenii merită o a doua şansă şi vă aducem alături de noi în demersul nostru de a le oferi această a doua şansă”, explică Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din România

Primul număr gratuit al “Gazetei Străzii”, lansat la finalul lunii Aprilie, a ajuns la publicul larg cu ajutorul Carrefour România care a avut amabilitatea de a distribui ziarul tuturor celor care au trecut pe la casele de marcat ale fiecărui magazin din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite