IML: Moartea Mălinei Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti au efectuat autopsia cadavrului, ei prelevând probe pentru analize toxicologice, potrivit procedurilor în astfel de cazuri.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a deschis dosar privind împrejurările în care s-a produs decesul cântăreţei Mălinei Olinescu, primele indicii sugerând faptul că artista s-a sinucis.

Procurorii de la Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti au adunat probe de la locul unde s-a prăbuşit artista, dar şi din locuinţa acesteia.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti.

image

Citiţi şi:

Muzica Mălinei Olinescu răsună non-stop la cea mai mare sală de sport din Timişoara

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi,numită "Şcoala Vedetelor".  Vezi aici detalii!

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.  Vezi aici detalii!

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina a iubit muzica și început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. Vezi aici detalii!

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale. Vezi aici detalii!

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu pregătea un nou album muzical şi ea este un om pasionat nu numai de piesele lente, ci şi de rock. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Cântăreaţa Mălina Olinescu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu ceva vreme, din cauza fostului ei soţ. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Mălina Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în această dimineaţă din dragoste, şi-a scos ieri câinele pe holul blocului şi a pus sub el hainele iubitului ei, cu care se certase. Vezi aici detalii!

Tragedia familiei Olinescu: şi tatăl Mălinei s-a aruncat de la etajul zece

Puţini ştiu că Boris Olinescu, tatăl cântăreţei Mălina Olinescu, care s-a sinucis azi noapte, şi-a pus şi el capăt zilelor, acum 30 de ani. Actorul s-a aruncatd e la etajul zece al blocului în care locuia. Vezi aici detalii!

Sida Spătaru: „Mălina era într-o depresie de un an şi ceva“

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ Dan Spătaru, o cunoştea pe Mălina de mică, deoarece Dan Spătaru şi Doina Spătaru, mama Mălinei, au fost verişori primari. Sida Spătaru susţine că artista trecea printr-o despresie care dura de mai bine de un an. Vezi aici detalii!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite