VIDEO Accident foarte violent în Piaţa Iancului: două maşini s-au ciocnit frontal. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini s-au tamponat foarte violent azi-noapte în mijlocul intersecţiei de la Piaţa Iancului. Şoferul unui Renault Clio, un cetăţean turc, nu a acordat prioritate în momentul când a făcut virajul spre stânga şi a intrat în plin într-un Cielo condus de o tânără de 23 de ani. Fata a ajuns la spital în stare foarte gravă.

MAI CITIŢI ŞI:

VIDEO Accident teribil în Titan: un tânăr a murit iar alţi trei au ajuns la spital

FOTO: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Cele două maşini s-au lovit frontal la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu Şoseaua Iancului după ce şoferul uneia dintre ele, un cetăţean turc, nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers: în momentul în care acesta a virat stânga nu a acordat prioritate unei şoferiţe care se afla la volanul unui Cielo şi venea din faţă.

Aceasta, în vârstă de 23 de ani din judeţul Teleorman a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Alcooltestul a indicat faptul că şoferul maşinii marca Renault nu a consumat băuturi alcoolice.

Victima era conştientă când a sosit echipajul de ambulanţă deşi în urma impactului s-a lovit puternic la cap. Poliţiştii spun că vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere din intersecţie pentru a vedea cum s-a petrecut totul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite