Huidu din nou la Cronica Cârcotașilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce genenericul anunţa echipa completă la Cronica Cârcotaşilor, Şerban Huidu l-a anunţat pe Mişu Gănuişă că pleacă "în vacanţă".

UPDATE Mişu l-a întrebat dacă poate merge şi el "în vacanţă", dar a fost refuzat. "Nu, mă duc la schi", a spus Şerban Huidu. După cum era de aşteptat a mai stat, dar mai mult în culise. Locul lui a fost preluat cu eleganţă de Oana, "un mărţişor din Spania".

Din când în când, Şerban îşi făcea simţită prezenţa prin intervenţii din regie, dar momentul culminant a fost piesa lui Horia Brenciu. În funte cu Huidu şi Găinuşă, toată lumea a dansat.

Șerban Huidu a anunțat pe blogul său că va apărea alături de colegii săi, dar și de Horia Brenciu la emisiunea de pe Prima Tv.

„Am regăsit scaunul și colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mișu și Horia Brenciu și de colegi. Și nu numai… o să vedeți. Vă aștept!“, a scris Huidu pe blogul său unde a postat și câteva fotografii atât cu el cât și cu echipa sa.

image

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Huidu a revenit pe 4 februarie în România, iar la momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct câteva minute la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite