Hoţul maşinii lui Becali, care este suspect într-o crimă comisă alături de Sandu Geamănu, a fost prins în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stan Constantin David este suspect într-un caz de omor comis în 2008, alături de interlopul Sandu Geamănu. Atunci a fost omorât un bătrân, proprietarul unui Audi Q7, iar bolidul a fost furat. De altfel, Stan Constantin David este cercetat pentru furtul maşinii lui Gigi Becali. El a fost prins în Dâmboviţa.

Stan Constantin David, Sandu Geamănu şi alte două persoane au intrat cu forta în casa bătrânului pe care l-au agresat, loviturile aplicate ducand la moartea acestuia. Din locuinţă suspecţii au furat aproximativ 2,5 miliarde de lei vechi. De asemenea, acuzaţii ar fi furat şi cheile unui automobil Audi Q7 cu care au şi plecat de la locul faptei.

El este acuzat şi de faptul că i-a furat maşina lui Gigi Becali în urmă cu aproximativ doi ani.

În urmă cu trei luni, Sandu Geamănu a fost arestat preventiv, după ce Tribunalul Bucureşti a hotărât acest lucru. Şi Stan Constantin David a primit mandat de arestare preventivă, dar acesta a fugit. Astăzi, agenţii de la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei l-au prins în Dâmboviţa. El este adus la Poliţia Capitalei, de unde va fi trimis la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea arestării preventive.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite