Hoţii din magazine, afişaţi pe vitrine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că Poliţia nu le găseşte rezolvare, patronii de supermarketuri se răzbună pe hoţi cu armele proprii. Pe geamurile unui magazin din zona Tineretului stau afişate pe geamuri poze cu o asistentă medicală cleptomană care fură din magazin de aproape 3 ani.

Pe strada Piscului, la numărul 16, pe geamurile unui supermarket sunt lipite afişe cu fotografia unei femei de 35 de ani, asistentă la un cabinet stomatologic din zonă, care s-a obişnuit să fure marfă de pe rafturi încă de acum trei ani, de când a devenit clientă fidelă a magazinului. Patronii spun că se confruntă aproape zilnic cu hoţi care le sustrag marfă prin cele mai neobişnuite căi, şi la fel de des sunt prinşi, însă rămân nepedepsiţi de către poliţie.

Clienţi fideli: cleptomani şi hoţi

Patroana magazinului vizat de hoţi spune că picătura care a umplut însă paharul a venit săptămâna trecută, când asistenta medicală, deşi a recunoscut că a furat şi a intenţionat să plătească ultima pagubă de 50 de lei, a recidivate după doar două zile. „Cred că femeia este cleptomană, pentru că nu fură mâncare, ca să cred că nu are bani şi moare de foame. Fură produse de igienă şi câteodată dulciuri”, a declarat Caterina Dumitru, managerul supermarketului.
Pentru că poliţia nu i-a făcut nimic hoaţei, patroana a decis să se răzbune de una singură. A făcut mai multe capturi video de pe înregistrările care o arătă pe femeie cum fură produse şi le-a lipit pe geamurile magazinului, dar şi în blocul în care aceasta locuieşte, pentru a o pedepsi. Acum Caterina va merge personal la şefii pungaşei pentru a-i înştiinţa ce facea aceasta.

Îşi cumpără băutură şi fură mâncarea

O altă metodă pe care patroana o foloseşte pentru a-i umili pe hoţi este să-i facă de râs în faţa trecătorilor atunci când îi depistează. „Am surprins o doamnă care a cumpărat bere şi ţigări şi furase un pateu Bucegi, pe care îl băgase în buzunar. „Am scos-o în faţa bisericii din zonă şi am strigat <<Uitaţi hoaţa!>>” ca să fiu sigură că a doua oară nu mai calcă pe la noi”, spune ea. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite