Hoţii de Timp luptă pentru bolnavii incurabili

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii de la Fundaţia Hospice Casa Speranţei, alături de vedete precum Felicia Filip, Dragoş Bucur, Cristian Mihăilescu, Dana Nălbaru, Alex Vasilache şi Gianina Corondan s-au strâns astăzi, la prânz, în Piaţa Universitatii pentru a deveni „Hoţi de Timp“ şi pentru a dărui simbolic „timp fără durere“ bolnavilor incurabili îngrijiţi de fundaţie.

Fiecare participant la eveniment a primit câte o punguţă cu nisip, pe care a turnat-o apoi în clepsidra special amenajată în Piaţa Universităţii, într-un gest simbolic.

Ineditul eveniment face parte din campania prin care orice salariat poate dirija 2% din impozitul salarial către o fundaţie non-profit. Voluntarii şi personalul fundaţiei Hospice au oferit astăzi informaţii utile despre serviciile de îngrijire oferite gratuit bolnavilor incurabili.

Întâiul Hoţ de Timp a fost Dragoş Bucur

„Durerea şi boala le îndurăm de cele mai multe ori singuri, dar ajutorul stă în puterea tuturor. Trebuie doar să ne dorim asta. Există oameni care au nevoie de suport moral, fizic şi financiar, şi cei care pot oferi acest ajutor nu ar trebui să stea pe gânduri!“, spune Dragoş Bucur într-un comunicat emis de Fundaţia Hospice.

Evenimente similare vor avea loc duminică, 25 aprilie, în Băneasa Shopping City, dar şi în weekend-urile viitoare, în parcurile Cişmigiu şi Herăstrău.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite