EXPERIMENT Hoţii, beţivii şi aurolacii sunt clienţi fideli ai transportului de noapte din Bucureşti. Şoferii RATB se simt ameninţaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oameni ai străzii, hoţi, scandalagii sau cetăţeni turmentaţi sunt clienţii fideli ai curselor de noapte recent introduse de RATB. Pentru ca numărul infracţiunilor comise în transportul public să scadă, jandarmii au început să facă razii.

Mulţi călători se plâng de prezenţa oamenilor străzii în mijloacele de transport. Jandarmii au vizat în special autobuzele care mergeau dinspre Unirii spre zone rău famate, cum ar fi Zeţarilor, Baicului sau Moşilor.

"Au fost introduse exact ca în timpul zilei aceste patrule, patrule pedestre, patrule auto, care vin în sprijinul călătorilor", a declarat Alexandru Niculae, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Călătorii care se simt în pericol în transportul public pot suna la 112 pentru a cere ajutor. Potrivit legii, jandarmii au dreptul să legitimeze şi chiar să percheziţioneze orice persoană care li se pare suspectă. În plus, ei îi pot amenda pe cei care tulbură ordinea şi liniştea publică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite