VIDEO Hoţi "bolnavi"după banii suferinzilor: trei recidivişti s-au specializat în jefuirea farmaciilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei şi un bărbat, toţi trei din Alexandria, au fost surprinşi azi-noapte în flagrant în timp ce jefuiau o farmacie de pe Calea Văcăreşti.

Iulian de 23 de ani – liderul grupării, Eugenia de 24 de ani şi Florenţa de 26 de ani au spart peretele lateral al farmaciei, au pătruns şi au sustras o cutie de valori în care se aflau aproape 10.000 de lei.

Poliţiştii au tras două focuri de avertizare în plan vertical. Tâlharii au fost prinşi iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 3 şi Secţia 12 Poliţie - Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., au stabilit că cei trei recidivişti acţionau pe linia spargerilor de case de amanet şi societăţi comerciale (farmacii ce deţineau case de bani sau cutii de valori).

Au spart acelaşi seif de două ori

Se pare că trei hoţi din Alexandria îşi creaseră un obicei din a sparge seifurile farmaciilor din Bucureşti. Au început în urmă cu circa două săptămâni cu un furt de 10.000 de lei din incinta unei unităţi de pe Şoseaua Mihai Bravu şi au continuat ulterior pe raza municipiului Braşov, unde au mai spart două farmacii, iar mai apoi în Slatina.

Când nu furau bani din farmacii, cei trei îşi încercau norocul pe la oficii poştale din Capitală. Şi erau chiar perseverenţi. Săptămâna trecută, pentru că nu au reuşit să sustragă bani din seiful unui oficiu poştal din zona Dristor, aceştia au încercat din nou, la câteva zile distanţă.

Tâlharii urmează să fie prezentaţi Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzaţi de furt calificat şi tentativă de furt.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite