Hoteluri de Sărbători pentru animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Capitală există aproximativ zece unităţi de cazare pentru necuvântătoare, toate ocupate aproape în întregime în această perioadă.

S-a deschis primul hotel de lux pentru căţei. Andreea Raicu l-a cazat pe Efi în camera VIP

Stăpânii de câini şi pisici cu dare de mână care pleacă din oraş de  Revelion sau de Crăciun şi-au lăsat prietenii patrupezi la pensiuni. Preţurile variază între 25 de lei şi 120 de lei pentru o zi, în funcție de condiții.

Cei care s-au hotărât să plece în vacanţă de Sărbători şi nu pot să-şi ia animalul de companie cu ei au posibilitatea să îl lase la un hotel sau o pensiune pentru animale. Condiţiile de cazare diferă de la unitate la unitate, în funcţie de buget.

Astfel, cei cu care de mână, pot să ajungă să plătească chiar 120 de lei pentru o zi de cazare. În aceşti bani, însă, sunt incluse multe servicii, de la aer condiţionat la pătuţ şi jucării.

„La aceşti bani avem totul inclus: cameră de 25 de metri pătraţi, cu mochetă, pătuţ şi jucării. Câinii au program de joacă şi de dresaj. De asemenea, mâncarea este asigurată, fie că este uscată sau proaspătă, în funcţie de cum doresc clienţii“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, administratorul site-ului pensiuneanimale.ro, Cristian Vătau.

La Pluto Pet pot fi cazaţi 16 căţei, 7 angajaţi având grijă non-stop de ei, printre aceştia fiind şi un medic veterinar. Fiecare cameră are web-cam, aşa că proprietarul vede din orice colţ al lumii ce face animalul său.Bucătăria hotelului asigură mâncarea pentru clienţii care nu vin cu mâncarea de acasă. Şi aici sunt cazate necuvântătoare celebre: câinele Efi al Andreei Raicu stă aici ori de câte ori stăpâna lui este plecată din oraş. La fel şi cel al cântăreţei Anca Badiu.

Cu toate că preţurile sunt destul de ridicate, doritorii nu au întârziat să apară. „Avem 80 de locuri, care au fost ocupate în întregime în această perioadă, încă de acum câteva luni. Sunt clienţi care şi-au rezervat loc încă din iulie. Printre cei care au apelat la serviciile noastre se numără şi Adriana Bahmuţeanu, care are un bichon şi Liviu Vârciu, care deţine un cane corso“, a mai spus Vătau.

Cea mai ieftină cazare, 25 de lei

Cei cu venituri mai reduse pot să-şi lase prietenii patrupezi la pensiuni mai economice, unde preţul pentru o noapte de cazare începe de la 25 de lei. Bineînţeles, şi serviciile diferă, dar câinii au totuşi parte de supraveghere video 24 de ore din 24, de încălzire în pardoseală şi de un loc curat unde să-şi petreacă zilele de vacanţă.

„Câinii sunt grupaţi câte doi, mascul cu femelă, pentru a nu se certa. Ei beneficiază de două plimbări pe zi, una dimineaţa şi una seara, de câte o oră fiecare. Sunt periaţi la două zile şi învaţă şi câteva comenzi de bază. Mâncarea este asigurată din banii stăpânului“, susţine proprietarul pensiunii „Bella“ şi administratorul site-ului hotelanimale.ro, Cătălin Francovschi.

Condiţia cea mai importantă de care trebuie să ţină cont stăpânii este ca animalele pe care le deţin să nu fie în călduri, mai ales femelele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite