Hoţ prins în timp ce dădea o spargere la restaurantul Cireşica. De supărare, a încercat să-l muşte de gât de poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dimineața zilei de 10 august, o patrulă din cadrul Poliției Locale a București a surprins, în flagrant, un hoț care încerca să sustragă mai multe obiecte din restaurantul Cireșica, de pe bulevardul Regina Elisabeta. După ce a fost reținut și încătușat, hoțul a încercat să-l muște de gât pe unul din polițiștii locali, anunţă Poliţia locală.

Hoţul, în vârstă de 26 de ani, este din Constanţa şi venise special la Bucureşti pentru a fura. Potrivit oamenilor legii, bărbartul şi-a ales ca ţintă Restaurantul Cireşica, închis de mai mulţi ani, iar în noaptea de marţi spre miercuri a trecut la fapte : şi-a scos ciorapii, şi i-a tras pe mână, în ideea de a nu lăsa amprente, şi a spart un geam.

În jurul orei 3,30, când se pregătea să fugă cu un aparat de cafea, a fost prins de o patrulă de poliţişti locali. Potrivit oamenilor legii, înainte de a fi încătuşat, tânărul a încercat să riposteze și să îl lovească pe unul din polițiștii locali.

Fiindcă a fost imobilizat imediat, tânărul a recurs la un alt tip de atac: cu cătușele la mâini a sărit pe unul din agenți și a încercat să îl muște de gât. Acțiunea violenta a hoțului a fost oprită la câțiva centimetri de vena jugulară a agentului local. După reținere, S.D.M a fost predat polițiștilor de la Secția 17, iar zona restaurantului a fost asigurată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite