CONCERT Hooverphonic cântă la Bucureşti în club de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trioul belgian revine în România, pentru un concert la Fratelli Lounge&Club. Alex Callier, Raymond Geerts şi Noémie Wolfs vor cânta diseară la Bucureşti în cadrul turneului de promovare pentru ultimul lor album, „The Night Before”.

De peste 15 ani, Hooverphonic sfidează clasificările - de la trip-hop la electro-pop, trupa reuşind să-şi surprindă fanii cu fiecare lansare. Albumul „The Night Before”, al şaptelea album de studio, nu face excepţie. Are o direcţie simplă: înapoi la rădăcinile Hooverphonic.

Lansat la sfârşitul anului trecut, discul a câştigat platina în Belgia la scurt timp după apariţie. Material a existat întotdeauna din plin, spun membrii trupei, plus ca aveau „în buzunar” câteva melodii mai vechi, care nu fuseseră niciodată finalizate. Nu le lipsea decât vocea. Single-ul „The Night Before”, lansat în octombrie 2010, a constituit primul pas al Hooverphonic alături de solista actuala, Noémie Wolfs.

Sursele de inspiraţie pentru album sunt la fel de ambiţioase ca întotdeauna. În orchestraţie se simt amprente precum Burt Bacharach, Ennio Morricone sau John Barry, dar cu toate acestea, sound-ul albumului este, inconfundabil, 100% Hooverphonic.

180 de lei locul pe podium

Concertul din această seară începe de la 23.00, iar accesul este permis începând cu ora 21.00. Biletele, la preţul de 110 lei (în ring) sau 180 lei (pe podium, cu loc la masă) pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi prin intermediul site-ului eventim.ro. Puteţi cumpăra tichete şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite