Bucureşti: Hipermarketurile Capitalei, amendate cu 145.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut ieri un control ad-hoc la hipermarketurile din Bucureşti. În urma controlului, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 145.000 de lei în 11 dintre cele 12 unităţi verificate. De asemenea, au fost retrase de la comercializare  250 de kilograme de produse.

Magazinele controlate au fost Cora Lujerului, Carrefour Băneasa, Carrefour Colentina, Kaufland Colentina, Kaufland Rahova, Auchan Titan, Carrefour Berceni, Carrefour Unirea, Selgros Cash&Carry şi Metro Militari.

La Cora-Lujerului au fost constatate etichetarea necorespunzătoare, produse expirate, precum şi întreţinerea necorespunzătoare a spaţiilor. Astfel, au fost aplicate amenzi în valoare de 10.000 lei, iar 74,56 de kilograme de produse alimentare au fost confiscate.

Nereguli au fost depistate şi la Carrefour Băneasa şi la Carrefour Colentina. Pe lângă confiscarea unor produse alimentare, magazinele au primit şi amenzi în valoare de 10.000 de lei, respectiv 25.000 de lei.

De asemenea, conform NewsIn, din cauza neregulilor, la Carrefour Colentina a fost suspendată activitatea pentru unitatea de carmangerie pe o perioadă de trei luni.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite