Haz de necaz pe un site de joburi: „Poporul Român S.A angajează preşedinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce mii de oamenii ies zilnic în stradă pentru a-i cere demisia lui Traian Băsescu, alţii fac haz de necaz de-acasă, din faţa calculatorului.  Mai exact, cineva a postat pe un site de joburi un anunţ de recrutare pentru postul de preşedinte.

"Locul de munca" a fost publicat de compania "Poporul Roman S.A." şi a fost valabil doar ieri, pe portalul Best Jobs.

Au fost 39 de persoane care au aplicat pentru acest job inclus la domeniul Marketing-PR, iar salariul urma să fie discutat la interviul final, relatează ziare.com.

Printre responsabilităţile postului se numărau funcţia de reprezentare a societăţii româneşti pe plan intern şi extern, acţionarea ca garant al independenţei naţionale, al unităţii şi integrităţii teritoriale a ţării, cât şi vegherea la respectarea Constituţiei.

Pe lângă acestea, postul presupunea "încheierea unui contract pe durata determinată de cinci ani cu posibilitatea prelungirii contractului pentru încă cinci ani", iar preşedintele urma să fie ales "prin vot democratic dintre candidaţii intervievaţi în campania electorală de fiecare membru cu drept de vot al societăţii noastre",  se arată în anunţul cu pricina. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite