Harababură în prima zi de deschidere a Ghişeului Unic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Centrul Unic de Relaţii cu Cetăţenii“, cunoscut şi sub denumirea de Ghişeul Unic, a fost deschis ieri, la parterul imobilului 42 din Bulevardul Regina Elisabeta.

„Centrul Unic de Relaţii cu Cetăţenii“, cunoscut şi sub denumirea de Ghişeul Unic, a fost deschis ieri, la parterul imobilului 42 din Bulevardul Regina Elisabeta.

Finalizarea proiectului a durat patru ani şi bucureştenii au putut intra pentru prima dată în noul sediu pentru a-şi rezolva diverse probleme administrative. Lucrurile nu au mers chiar brici, din cauză că funcţionarii publici au încă probleme cu mutarea tuturor actelor în noul sediu.

Aşteptarea pe la uşi poate dura şi o oră dacă aveţi ghinionul de nimeri în pauza de masă a angajaţilor, aşa cum s-a întâmplat ieri după-amiază, când aproximativ 30 de cetăţeni s-au adunat în clădire. Unii au stat pe scaunele din sala de aşteptare şi s-au bulucit imediat ce au văzut că angajaţii revin la birouri.

„Am avut de rezolvat nişte probleme cu utilităţile. A durat ceva până au făcut sediul acesta!“ , a declarat Ion Blându (70 de ani).

26 de ghişee

„Impozitul nu se poate plăti aici. Vă puteţi adresa Direcţiei de Taxe şi Impozite din sector în care locuiţi“, ne-a explicat unul dintre angajaţii de la Biroulde Informaţii.

Ghişeul Unic aflat lângă Parcul Cişmigiu dispune de 26 de ghişee de registratură şi zece puncte de lucru pentru direcţiile din cadrul municipalităţii care au legătură directă cu publicul, de la Urbanism şi Mediu la Utilităţi Publice şi Infrastructură.

Investiţia a costat în jur de 6,6 milioane de lei, sumă din care a fost amenajat spaţiul şi s-au efectuat lucrări de consolidare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite