Haos în prima zi de casă nouă a Primăriei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine a îndrăznit să treacă astăzi pragul nou al Primăriei Capitalei, proaspăt mutată într-un imobil de 14 etaje situat pe Spaliul Independenţei la numerele 291-293, a avut nevoie de nervi tari.

Ca să ajungi aici este mai bine să vii cu metroul până la staţia Grozăveşti sau Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea) sau să te urci în autobuzul proaspetei linii 607 care face legătura între Piaţa Operei şi Semănătoarea.

Maşina personală rămâne soluţia de urgenţă, având în vedere faptul că nu există decât o parcare de câteva locuri. Aceasta era tixită azi-dimineaţă încă de la primele ore. Zeci de maşini stăteau înghesuite şi pe trotuarul din faţa primăriei descărcând, încă, scaune şi dulapuri.

La intrarea principală, o armată de paznici te întreabă ce doreşti de cum ajungi. Spui unde ai treabă, gardianul se uită pe foaie şi-ţi recomandă un etaj şi numărul unei camere. Birourile nu beneficiază încă de numele direcţiei pe care o reprezintă.

Dacă ai ghinionul să ai treabă pe la un etaj mai sus de patru (până aici recomandăm scările) trebuie să iei unul dintre cele trei lifturi care funcţionează diferit între orele 7.30 şi 9.30, urcând numai până la anumite etaje. Oricum, cozile s-au format în mod echitabil în faţa fiecăruia dintre ele.

În aprope toate birourile se mai pun încă la punct detalii, se aşază birouri şi dosare, se şterge praful şi nu are nimeni chef de musafiri. „Mi se pare de bun simţ să nu te duci în casa omului imediat ce s-a mutat, că mai are şi el treabă“, ne întâmpină una dintre funcţionare enervată de faptul că încercam să găsim biroul de presă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite