Hagi a premiat câştigătorii cupei care îi poartă numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şaptea etapă a Cupei „Hagi Danone“, disputată pe stadionul Rocar din Bucureşti, s-a încheiat ieri la prânz.

Competiţia a început vineri, iar pe durata celor trei zile au avut loc peste 50 de meciuri, doar două echipe fiind norocoase şi vor reprezenta Bucureştiul la turneul final de la Constanţa. Dintre echipele de club, învingătoare a ieşit CSS 2 Bucureşti, care a câştigat, la penalty-uri, finala contra celor de la Petrolul Ploieşti. Pe parcursul meciului s-au auzit din tribune diferite sloganuri, jucătorii celor de la Călăraşi, învinşi în semifinale chiar de CSS2, strigând, în special, „Arbitre nu fura, că ajungi la DNA".

Iar dacă finala de la cluburi a fost echilibrată, la şcoli nu s-a întâmplat la fel, Şcoala Mircea Eliade spulberând cu scorul de 6-1 Şcoala Generală nr. 120.

Cel care a înmânat premiile şi cupele tinerilor fotbalişti a fost chiar „Regele fotbalului românesc", Gheorghe Hagi. „Vom vedea la turneul final cine din ţară este mai bun. Talente avem, dar trebuie să existe şi competiţii. Sunt sigur că, în timp, mulţi dintre copiii de aici vor ajunge în naţională", a spus, pentru „Adevărul", Gheorghe Hagi.

Turneul final va avea loc la Constanţa, în perioada 29 mai - 1 iunie, iar la acesta vor participa câştigătoarele fiecărui turneu zonal şi echipa Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi". La acest turneu va fi prezent şi Ianis Hagi, acesta fiind legitimate la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite