Iată cine este Micul Fum, hacker-ul care a spart conturile vedetelor: „Am spart multe, multe conturi, din hobby!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El a fost prins în urma unei acțiunii a Direcției de Combatere a Crimei Organizate București. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală spun că l-au reținut, astăzi, pe Marcel Lehel Lazăr, în vârstă de 40 de ani.

UPDATE: Ajuns la audieri la sediul DIICOT din Capitală, hacker-ul a făcut o declaraţie năucitoare: "Am spart multe, multe conturi din hobby“, a spus Lazăr, după care a intrat la audieri.


UPDATE:
Bărbatul în vârstă de 40 de ani va fi audiat de procurorii din Capitală. „Suspectul este transportat de la Arad la București unde urmează să fie audiat. După ce i se vor lua declarații se va decide dacă se va lua și măsura reținerii sale“, a declarat Nadina Spânu, purtător de cuvânt al DIICOT București.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Cine e hackerul care a spart conturile de e-mail ale vedetelor Pro TV: „Micul Fum” susţine că are 20 de ani şi e din Maramureş. Vezi ce mai spune despre el!

Un hacker pretinde că a spart mailurile vedetelor Pro TV şi dezvăluie mai multe secrete din viaţa intimă a acestora

EXCLUSIV Hackerul care a spart mailurile vedetelor PRO TV spune că a făcut asta pentru Mădălina Manole!

Hackerul care a spart mailurile vedetelor Pro TV: „Pro TV îl ia pe Badea“

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date  dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei.

image
image
image

Click pe fotografii pentru a vedea mai multe imagini


Anchetatorii susțin că în perioada octombrie 2010 - iulie 2011, bărbatul a accesat fără drept, prin încălcarea măsurilor de securitate, conturile de e-mail şi conturile aferente platformei de socializare Facebook, aparţinând unui număr de șapte victime, angajaţi ai unui trust media şi alte persoane publice.

DIICOT, pe urmele hackerului „Fumul Mic“ care a spart conturile vedetelor PRO TV şi apoi a dispărut!

El a restricţionat accesul utilizatorilor de drept la sistemele informatice şi a copiat în mod neautorizat informaţiile şi corespondenţa privată stocate în cadrul conturilor părţilor vătămate.

Ulterior, bărbatul a divulgat conţinutul corespondenţei către public, prin intermediul reţelei de socializare, procedând la postarea pe conturile personale create special în acest scop - „MICUL FUM” şi „THEVEM THEVEN”  a unor informaţii şi date confidenţiale, respectiv fotografii, mesaje electronice şi alte discuţii private purtate de către părţile vătămate pe conturile de socializare şi aplicaţiile de chat.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa învinuitului din localitatea Păuliş, judeţul Arad, de unde au ridicat sistemele informatice utilizate în activitatea infracţională şi alte mijloace de probă.
       

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite