Bucureşti: Plasme extra-subţiri şi căşti pentru somn, la HIFIarena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunetul este vedeta din acest an a expoziţiei cu vânzare HiFiarena, organizată la hotel Radisson. Vizitatorii au putut admira echipamente de ultimă generaţie – de la sisteme stilizate de sunet, difuzoare ce utilizează tehnologii avansate pentru o calitate superioară a sunetului, sisteme home-theatre surround ultra-subţiri, până la playere de înaltă rezoluţie şi LCD-uri super-eficiente.

Reprezentanţii firmei Bose au adus la expoziţie o pereche de căşti create pentru un somn liniştit, care anulează orice zgomot din cameră. Pot fi folosite în avion, autobuz sau în orice mediu zgomotos şi costă în jur de 1.700 de euro.
Reprezentanţii firmei Bang & Olufsen se mândresc cu LCD-ul tablou care se aplică pe un perete şi poate fi mişcat cu până la 45 de grade faţă de planul peretelui. Costă 6.700 de euro.

La târg găsiţi şi o telecomandă care coordonează toată tehnologia din casă, jaluzele, aparatura electronică şi lumina. În plus, îndeplineşte şi rolul de ceas, totul la 317 euro.

Sisteme home-cinema de 100.000 de euro

Pioneer a venit la expoziţie cu boxe din butoaie de whiskey, iar cei interesaţi pot pleca cu ele acasă în schimbul a 1.500 de lei. Panasonic a adus la târg cea mai subţire plasmă din lume, Z11, de 2,54 de centimetri. Cea cu diagonala de 137 de centimetri costă 4.500 de euro. Nu lipsesc de la tîrg nici sistemele home-cinema, de peste 100.000 de euro.   


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite