HARTĂ Vezi aici restricţiile din trafic la meciul România-Franţa! 650 de poliţişti şi 10 câini vor asigura paza!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, Poliţia Capitalei va participa cu un efectiv de 649 de poliţişti însoţiţi de 10 câini la meciul România-Franţa, potrivit unui comunicat de presă  trimis către adresa redacţiei de către reprezentanţii instituţiei. Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor în perimetrul stadionului.

Meciul va fi mâine la ora 21.45 pe „Naţional Arena“, iar în deschidere va fi un concert care începe la ora 18.00. Astfel, începând cu ora 17:30, se vor aplica restricţii rutiere pe str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, dar şi pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

Brigada Rutieră solicită riveranilor şi celorlalţi conducători de autovehicule să evite oprirea / staţionarea pe următoarele artere rutiere:
- bd. Basarabia între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău;
- str. Maior Coravu;
- str. Vatra Luminoasă;
- bd. Pierre de Coubertin.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:
* să evite să circule, pe cât posibil, în zona respectivă;
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite