Bucureşti: Podul Grozăveşti va fi închis pentru două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona Regie se va închide, de luni, traficului rutier pentru o perioadă de două luni. Astfel, conducătorii auto nu vor mai putea să tranziteze Şoseaua Orhideelor până în luna septembrie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, restricţiile de circulaţie sunt determinate de lucrările la Pasajul Basarab.
Tot începând de luni, şantierul de la Basarab va închide traficul pe Splaiul Independenţei, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Şoseaua Cotroceni şi Şoseaua Virtuţii.

În urma noilor restricţii de trafic, circulaţia rutieră pe Splaiul Independenţei, pe partea laterală dreapta a râului Dâmboviţa (sensul dinspre Pod Grozăveşti către Şoseaua Cotroceni), pe tronsonul cuprins între Podul Grozăveşti şi Şoseaua Cotroceni, se va desfăşura în ambele sensuri.

Două sensuri lângă Termocentrale Grozăveşti
Şoferii vor putea folosi o bandă de circulaţie către Podul Grozăveşti şi două benzi de circulaţie către intersecţia cu Şoseaua Cotroceni.

Astfel, tronsonul cu sens unic de lângă Termocentrale Grozăveşti şi Grădina Botanică va putea fi folosit, pe o bandă, şi de şoferii care merg spre Podul Grozăveşti.

Toate celelalte reglementări de circulaţie temporare, pentru desfăşurarea lucrărilor, avizate anterior, îşi menţin valabilitatea. Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei le recomandă conducătorilor auto următoarele rute ocolitoare: B-dul Iuliu Maniu-Şoseaua Cotroceni şi Şoseaua Virtuţii-Podul Grant-Calea Griviţei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite