Gravidă incendiată de concubinul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, i-a dat foc iubitei lui pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeia era însărcinată în luna a patra.


În urmă cu mai bine de o săptămână, la data de 11 iunie, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care locuieşte în sectorul 5 a venit seara acasă şi a vrut să întreţină relaţii sexuale cu prietena sa. Ei locuiau împreună de mai mult timp. Femeia, care era însărcinată în luna a patra, a refuzat, însă, avansurile bărbatului.

Acesta, enervat la culme, a luat o sticlă de diluant, a desfăcut-o şi a stropit-o pe femeie, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital unde a fost internată de urgenţă. Ea le-a spus medicilor că şi-a dat foc singură, pentru a nu-i crea probleme concubinului ei. De asemernea, le-a spus şi membrilor familiei să nu spună nimănui că de fapt prietenul ei este vinovat de întâmplare. Din păcate, vinerea trecută, ea şi-a pierdut viaţa. La o zi după ce a murit, sora ei s-a dus la Poliţie şi le-a povestit oamenilor legii cum s-au întâmplat lucrurile în realitate.

Acum, bărbatul este cercetat şi este propus spre arestare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite