UPDATE Grav accident pe Magheru: un şofer a murit după ce a intrat cu maşina pe trotuar şi a lovit trei pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer, aflat la volanul unei Dacia Logan a intrat cu maşina pe trotuar, a rupt nişte stâlpişori şi a lovit doi bătrâni. Şoferul şi unul dintre bătrâni au murit pe loc.

UPDATE 18.36:Trei persoane, dintre care doi pensionari, care circulau aseară pe trotuarul de pe Bulevardul Magheru, din centrul Bucureştiului, au fost lovite de un autoturism scăpat de sub control. În urma impactului, şoferul şi o femeie în vârstă au murit, trei pasageri au fost răniţi uşor, iar ceilalţi doi pietoni se află în stare gravă la spital.
Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, în faţa Magazinului Eva.

„Un bărbat aflat la volanul unei Dacia Logan, care circula în direcţia Piaţa Romană – Universitate, a intrat în coliziune cu un Citroen. Şoferul Loganului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, de două bănci din piatră, după care a lovit foarte violent doi bătrâni şi un bărbat aflaţi pe trotuar“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

În Logan se mai aflau alte trei femei, care au fost rănite uşor. Cele cinci victime rănite au fost duse la spitalele Floreasca, Universitar şi “Grigore Alexandrescu”. Potrivit medicului Bogdan Opriţa de la SMURD, pietonii loviţi, care au supravieţuit accidentului, sunt în stare gravă, unul fiind în comă.
La faţa locului s-au deplasat mai multe maşini de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti pentru a acorda primul ajutor victimelor. Imediat, traficul a fost blocat pe două benzi. 

Tragedie pe E 85: Doi morţi şi 14 răniţi într-un accident rutier

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite