Bucureşti:Trei case incendiate în cartierul Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei locuinţe au fost cuprinse de flăcări astăzi în jurul orei 11.00 pe strada Godeni din cartierul Giuleşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), incendiul a afectat doar acoperişurile clădirilor. „Unii spun că s-ar fi auzit o bubuitură, probabil de la vreo butelie.

Eu locuiesc aici, dar când a luat foc eram la serviciu. M-a sunat fiul meu şi am venit repede acasă. Nora mea a fost cea care a simţit fum în bucătărie“, a spus Gheorghiţa Bălan, proprietara uneia dintre casele incendiate.

Două persoane aflate în locuinţă la producerea incendiului s-au intoxicat cu fum. Acestora li s-a acordat de urgenţă ajutor, iar în câteva minute şi-au revenit. La faţa locului s-au deplasat şapte maşini de pompieri şi o ambulanţă. „Focul nu s-a extins în interior, au ars doar acoperişurile. Nu ştim exact de la ce a pornit focul, dar la prima vedere ne-am dat seama că nu este vorba de nicio butelie. După ce vom curăţa zona de tablele arse, vom face o cercetare amănunţită şi vom afla cu exactitate de la ce imobil a izbucnit incendiul“, a declarat Nae Constantin, locotenent colonel ISU.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite