VIDEO Ginecolog arestat pentru că făcea bani din prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul ginecolog Adnan Nejem (39 de ani) a fost arestat preventiv aseară de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzat de preoxenetism. Bărbatul de origine palestiniană avea grijă de cinci prostituate, cărora le închiria apartamente sau garsoniere în regim hotelier. Medicul le găsea clienţi pe internet şi le vizita o dată pe zi pentru a aduna banii.

Ginecologul racola prin internet fete dispuse să întreţină relaţii sexuale, cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani. El le închiria, garsoniere şi apartamente,  în regim hotelier, în Bucureşti şi în apropierea Capitalei. Ulterior, acesta se îngrijea personal de postarea anunţurilor pe diferite siteuri de profil, asigurându-le că le protejează şi de eventualii clienţi nemulţumiţi.

Ieri, în urma unei percheziţii, în sectorul 4, la una dintre locuinţele unde aveau loc întâlnirile cu clienţii, au fost găsite două dintre prostituate: una în vârstă de 29 de ani, din judeţul Caraş-Severin şi alta de 19 ani, din Prahova.

Lua 125 de lei pe zi de la fiecare fată
Ele au recunoscut că în fiecare zi, înspre seară, îi plăteau lui Adnan Nejen câte 125 de lei, pentru chirie şi pentru taxa de protecţie. În locuinţă au fost găsite cinci telefoane mobile, mai multe cartele telefonice tip prepaid, înscrisuri ce conţineau date şi sume de bani şi un laptop. În urma invetigaţiilor, au mai fost identificate alte două apartamente, tot în sectorul 4, în care au fost găsite trei fete: două în vârstă de 17 ani şi alta de 27 de ani, toate din Călăraşi.

Una dintre ele le-a declarat oamenilor legii că practică prostituţia şi că apartamentul a fost închiriat de ginecolog în urmă cu o lună, contra sumei de 400 de euro. Celelalte două au spus că plăteau câte 150 de lei pe zi pentru chirie. Adnan se prezenta în fiecare seară la apartament pentru a aduna banii.

Le cumpăra prezervative
Fetele le-au spus poliţiştilor că ginecologul le cumpăra prezervative în fiecare zi. Ele ajunseseră să aibă chiar şi câte zece clienţi pe zi. Tarifele variau între 100 şi 200 de lei pe oră, în funcţie de pretenţii.

Cercetările sunt continuate de agenţii de la Secţia 14 cu ginecologul în stare de arest preventiv pentru 20 de zile, pentru proxenetism. De asemenea, cele cinci fete sunt cercetate în stare de libertate pentru prostituţie. Medicul riscă acum să stea 10 ani după gratii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite