Gigi Becali susţine candidatul PDL la Primăria Bucureşti. "Este un membru marcant care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidul Noua Generaţie (PNG), omul de afaceri Gigi Becali, a declarat că va face alianţă cu Partidul Democrat Liberal (PDL) pentru viitoarele alegeri la şefia Primăriei Capitalei.

Becali a declarat astăzi că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.
Becali a făcut aceste declaraţii la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o oră.

"Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul”, a spus europarlamentarul.

El a precizat că ştie cine va fi candidatul PDL la Primăria Generală şi a subliniat că este o altă persoană decât aceea pe care o dorise el.

"Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL, dar... Eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. Nu vă pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Opţiunea mea a fost Negoiţă. Dar se pare că e o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant", a spus Becali.
 
Europarlamentarul nu a oferit alte informaţii, însă întrebat în legătură cu zvonurile care au circulat potrivit cărora o opţiune ar fi Cristian Preda, Becali şi-a criticat dur colegul din Parlamentul European.

"Doamne fereşte! M-am înţeles într-adevăr că facem o înţelegere şi plecăm împreună, dar dacă e Preda, imediat plec acasă. Dar ce, eu mă duc cu unu să pierd? La pierzanie nu mă duc niciodată! Ce să câştige Preda? Păi Preda face 2% , îl bate Oprescu, face 98% şi el 2%. Dacă o face şi 2%...”, a comentat Becali

Întrebată despre discuţiile referitoare la oportunitatea prezenţei PNG şi a PP-DD în viitoarea entitate, Elena Udrea (PDL)  a spus, astăzi, că există puncte de vedere diferite, care trebuie omogenizate în partid. "Sunt tot felul de curente, unele mai elitiste, mai exclusiviste, mai de dreapta, mai de centru, în partid. Toate aceste puncte de vedere se discută, se omogenizează în partid", a explicat Udrea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite