Gică Popescu îşi face sală de nunţi şi botezuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza a doua a proiectului „Doldora Bazaar”, care va demara anul viitor, va cuprinde un local pentru evenimente festive, o piaţă de 500 de tarabe şi parcare subterană. Noul imobil va fi construit tot in Piaţa Rahova, alături de complexul care va fi deschis la jumătatea lunii viitoare. Cunoscutul sportiv spune că inaugurarea va fi „gălăgioasă” pentru că vrea ca lumea să-l ţină minte.

Nici nu a deschis bine „Doldora Bazaar” că Gică Popescu se gândeşte deja la cum o să-l extindă. Fostul fotbalist vrea ca imediat ce va fi inaugurat bazarul să înceapă lucrările la cea de-a doua parte a complexului comercial. „Deocamdată nu vă pot da foarte multe detalii pentru că mai întâi trebuie să le pun eu la punct. Va fi vorba, însă, de o sală pentru nunţi şi botezuri, de o piaţă cu 500 de tarabe şi de o parcare subterană. Clădirea va fi construită în prelungirea bazarului care este aproape gata, pe terenul din vecinătate”, ne-a spus Gică Popescu.

Până la demararea noului proiect, cunoscutul sportiv trebuie să se ocupe de lansarea primei părţi a complexului comercial „Doldora Bazaar”, care se află în spatele Pieţei Rahova, pe strada Pucheni nr.44.

 „Bazarul va fi deschis în weekendul 8-10 octombrie. Vreau să fie o deschidere „gălăgioasă”, ca să nu mă uite lumea. Din cele 380 de standuri şi 160 de tarabe, aproximativ 90% au fost deja închiriate. Cred că au fost atraşi de pachetele de închiriere care oferă discounturi mari celor care închiriază pe mai mulţi ani”, a mai spus Gică Popescu.

„Nu avem nicio chinezărie”
Centrul comercial, în care au fost investişi 10 milioane de euro, va comercializa produse alimentare şi de larg consum, en-gros şi en-detail. Construcţia se întinde pe 7.000 de metri pătraţi şi investitorul estimează că vor fi peste 7.000 de vizitatori zilnic. Cei care vor veni cu maşina au la dispoziţie o parcare cu peste 200 de locuri.

 „Bazarul va avea utilităţi de mall, va fi curat şi foarte bine întreţinut, cu zonă de restaurante. Nu va semăna deloc cu Europa, nu avem nicio chinezărie şi nu avem niciun client chinez. Nu că am avea ceva cu chinezii, dar preferăm producătorii autohtoni. Vor fi mărfuri foarte ieftine fără să aibă de suferit calitatea. Chiar vrem ca cei de la Părotecţia Consumatorului să-şi facă treaba şi să vină în controale”, a mai spus sportivul.

Întrebat de ce a ales zona Rahova-Ferentari, Gică Popescu a spus că aici nu exista niciun centru comercial mare. „Acest centru îi va ajuta mult pe cei care făceau zeci de minute până la primul supermarket. Este la intersecţia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sării, Antiaeriană şi Mărgeanului şi majoritatea celor de aici au acces pe jos, deci nu se vor face blocaje rutiere. Pe deasupra, să nu uităm, acest bazar va crea peste 3.000 de locuri de muncă”, a mai spus Gică Popescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite