FOTO Giancarlo Fisichella a lansat, la Bucureşti, bolidul Ferrari Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de automobile din Capitală au avut, marţi la prânz, un nou motiv de bucurie. Giancarlo Fisichella, pilotul italian care reprezintă Scuderia Ferrari în Cupa Intercontinentală Le Mans, a venit la Bucureşti, pentru a lansa singurul model cu tracţiune integrală al brandului pe care îl reprezintă.

Fisichella s-a arătat încântat de maşina care a revoluţionat istoria „Căluţului Cabrat", afirmând că pentru el este o onoare să lanseze un model Ferrari care aduce foarte multe inovaţii pentru lumea auto. Ferrari Four (FF) este primul automobil 4x4, produs de compania italiană, însă păstrează cu stricteţe calităţile brandului. „Această maşină a fost special construită pentru a fi utilizată în ţări în care condiţiile meteo sunt mai dificile", a spus Enrico Galliera, Senior Vice-Preşedinte Commercial & Marketing în cadrul Ferrari.

image

FF este cea mai puternică maşină din segmentul 4x4, cu 660 de cp, bolidul ajungând, în doar 3,7 secunde, de la 0 la 100 de km/h, în cele mai grele condiţii meteo. Motorul autoturismului are 6,2 litri şi consumă 15,4 litri/100 km.

Imediat ce Ferrari Four a fost lansat în Europa, românii au şi achiziţionat patru autoturisme de acest gen. Preţul unui autoturism Ferrari Four depăşeşte 220.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite