Ghişeele de taxe şi impozite din strada Centurii s-au mutat la Lujerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul de încasare a taxelor şi impozitelor locale din Militari, str. Centurii nr. 7, s-a mutat în str. Virtuţii nr. 1-3, vizavi de Pasajul Lujerului, a anunţat Serviciul Public pentru Finanţe

Sediul de încasare a taxelor şi impozitelor locale din Militari, str. Centurii nr. 7, s-a mutat în str. Virtuţii nr. 1-3, vizavi de Pasajul Lujerului, a anunţat Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6. Programul de lucru cu publicul - informaţii, depuneri petiţii, cereri şi eliberări certificate fiscale, plăţi - este acelaşi ca şi în celelalte centre de încasare, din Drumul Taberei şi Crângaşi, astfel: luni, marţi, joi între orele 8.30 - 16.30, miercuri între orele 8.30 - 18.30, vineri între orele 8.30 - 14 şi sâmbătă între orele 9 -14.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 430.04.02 sau 430.04.22. Până la data de 15 martie, inspectorii S.P.F.P.L. Sector 6 vor lucra cu publicul şi în zilele de sâmbătă, pentru a da contribuabililor posibilitatea de a beneficia de bonificaţia de 7%, acordată pentru plata integrală a impozitelor pe clădiri, terenuri şi a taxelor auto.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite