Generalul pistolar din trafic: ”V-aş împuşca degeaba, domnul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi şoferi s-au luat la ceartă de faţă cu poliţia, azi-noapte, pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Unul dintre bărbaţi, care a spus că este fost ofiţer SIE, a încercat să-şi intimideze adversarul folosindu-se de funcţie, dar şi de arma pe care ameninţa ca o are în masină.

Discuţiile s-au aprins şi mai tare atunci când un agent de la poliția rutieră a încercat să aplaneze conflictul.

"Un acroşaj în trafic şi unul dintre conducători pretinde că celălalt ar fi consumat ceva şi să verifice oamenii, să nu existe niciun fel de dubii",  transmite polițistul de la rutieră

Cei doi şoferi implicaţi s-au acuzat reciproc de producerea accidentului. Au ajuns chiar la ameninţări.

"- Am permis de port armă şi am arma în maşină.
- Lăsaţi-o acolo, că e mai bine acolo.
- V-aş împuşca degeaba, domnul meu.
- M-aţi împuşca?
- Degeaba".

Potrivit Antena 3, unul dintre cei doi a încercat să scape folosindu-se de funcţia pe care o are.

"Întâmplător, domnul meu, habar n-am cine eşti, vă rog să notaţi şi dumneavoastră, sunt general al acestei armate. Întâmplător, pentru dumneavoastră sunt generalul Stoica. Întâmplător, asta sunt. Fost ofiţer de informaţii externe, sunt general maior al acestei ţări şi dumneavoastră habar nu am cine sunteţi".

Pus să sufle în etilotest a reieșit faptul că băuse.  Rezultatul: 0.63 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Celălalt şofer nu consumase băuturi alcoolice.

Şoferul ameţit de alcool a refuzat să-l urmeze pe poliţist la Institulul de Medicină Legală, pentru probele biologice. Din acest motiv, pe numele lui s-a întocmit un dosar penal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite