Bucureşti: Un elev al Şcolii Generale 113 s-a îmbolnăvit de gripă porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev din ciclul primar al şcolii 113 din sectorul 4 al Capitalei a fost diagnosticat, joi, cu gripă AH1N1, după ce medicii au opinat, iniţial, că ar fi vorba despre scarlatină.

Potrivit unui comunicat de joi al Primăriei sectorului 4, elevul este în vacanţă, familia acestuia informând conducerea şcolii că acesta prezintă simptome specifice bolii.

ACŢIUNE: Toţi elevii vor fi dezinfectaţi înainte de începerea orelor
PANICĂ: Noul virus gripal îi sperie pe bucureşteni
PREVENIRE: Elevii din şcolile bucureştene: „Vreau şi eu o mască!”
Bucureşti: Gândaci pe aluat şi tăvi de pâine pe post de scrumieră

Reşiţa: Bulgarul suspect că s-ar fi îmbolnăvit de gripă porcină a mai adus cu el în ţară 400 de oameni

Iniţial, medicii au crezut că este vorba de scarlatină. După efectuarea analizelor de laborator a fost confirmată îmbolnăvirea cu virusul AH1N1.

Acesta este al doilea caz de îmbolnăvire printre elevii din sectorul 4. Miercuri după-amiază, gripa AH1N1 a fost confirmată în cazul unui elev de clasa a X-a de la Liceul "Traian Vuia", Bucureşti.

Primăria Sectorului 4 anunţa, miercuri seară, că toate cele 69 de unităţi de învăţământ din Sectorul 4 vor fi dezinfectate, "urmând ca fiecare dintre acestea să primească din partea Primăriei câte 200 de măşti de protecţie şi câte 20 l de substanţă dezinfectantă". De asemenea, fiecare unitate de învăţământ va primi patru tuburi de gel dezinfectant şi covoraş de protecţie, impregnat cu substanţă dezinfectantă, pentru amplasarea la intrarea în instituţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite