Bucureşti: Primăria Generală 1,6 milioane de euro pentru supravegherea lucrărilor de consolidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii Capitalei vor cheltui 1,6 milioane de euro pentru a se asigura că lucrările de consolidare a sediului din Bulevardul Regina Elisabeta se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Licitaţia de atribuire va avea loc la 2 noiembrie, iar contractul cu firma câştigătoare va fi încheiat pentru o perioadă de cinci ani – doi vor acoperi perioada de execuţie a lucrărilor, iar ceilalţi trei perioada de garanţie, informează NewsIn.
Frima câştigătoare va avea menirea de a supraveghea stadiul şi calitatea lucrărilor.

Studiul de fezabilitate al proiectului de consolidare a sediului Primăriei Generale a Capitalei, menţionează că lucrările se vor desfăşura doat în subsolul clădirii, prin metoda izolării seismice. Lucrările de consolidare a sediului Primăriei Capitalei ar urma să coste 53,47 milioane lei. Calculele care au condus la această sumă au fost făcute însă în 2006, la un curs al euro de 3,5 lei, precizează NewsIn.

Pe durata desfăşurării lucrărilor sediul Primăriei Generale a Capitalei va fi mutat într-un imobil de pe Spaiul Independenţei, situat lângă Universitatea Politehnică. Edilul-şef, Sorin oprescu,  nu este dispus să plătească pentru această clădire o chirie mai mare de 200.000 de euro pe lună.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite