VIDEO Gemenii de la „Românii au talent“, colegi de scenă cu Stela şi Arşinel. Vezi ce spun marii actori despre ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul şi Virgil Păunescu, gemenii în vârstă de 32 de ani, care au încântat publicul şi juriul de la emisiunea de la PRO TV cu melodia „Amarillo“ sunt solişti ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“. Ei au jucat alături de Stela Popescu, Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru în spectacolul „Scandal în Paradis“.

MAI CITIŢI ŞI:

VIDEO Gemenii de la „Românii au Talent“ au jucat în reclame

Fraţii Păunescu, care i-au amuzat pe spectatorii şi telespectatorii de la „Românii au talent“ sunt fii de artişti: mama lor, Nety Păunescu, a fost balerină şi acum este maestro de balet la Teatrul de Revistă „Constantin Tãnase”, iar tatãl lor este un binecunoscut interpret de muzicã uşoarã, Jean Păunescu.

Virgil şi Paul sunt masteranzi în „Psihologie Judiciară şi Victimologie“ şi lucrează în domeniul IT. Au jucat în filme şi într-un spot publicitar al brandului Coca Cola.

Cei doi bărbaţi sunt solişti ai Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”. Ei au fost distribuiţi în spectacolul „Scandal în Paradis”, care s-a jucat până în toamna trecută, în care cei doi interpretau două melodii. În acelaşi show regizat de Bitu Fălticeanu, mai apar pe scenă Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir şi Adrian Enache.

Stela Popescu: „Trebuie să mai lucreze la mişcare“
Artiştii au numai cuvinte de laudă despre băieţi. Stela Popescu a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că gemenii sunt foarte talentaţi, dar trebuie să mai lucreze la coregrafie. „Sunt doi copii extraordinari, foarte respectuoşi şi manieraţi. Ei nu sunt cântăreţi profesionişti, fac asta ca pe un hobby şi se descurcă foarte bine. Îi ştiu de când erau mici“, a spus Stela Popescu.

Întrebată dacă au şanse să câştige la concursul „Românii au talent“, artista a spus că depinde foarte mult de ce concurenţi mai participă la show. „Au o lipsă, totuşi. Trebuie să mai lucreze la mişcare şi să nu mai aibă emoţii. Cred că mama lor le-a pregătt coregrafia“, a subliniat actriţa.

Vasile Muraru: „juriul a fost prea dur cu ei“
Actorul Vasile Muraru susţine că cei doi băieţi au moştenit vocea deosebită a tatălui lor Jean Păunescu şi că juriul a fost prea dur cu ei. „Cei doi băieţi au o voce bună, moştenită de la Jean Păunescu. Ei sunt foarte sensibili şi juriul a fost prea dur cu ei. Producătorul are încredere în talentul lor şi vrea să facă o chestie şoc pentru a doua fază a emisiunii“, a spus artistul.

El a adăugat că cei care au râs de ei sunt snobi şi că băieţii au nevoie doar de mai mult curaj. „La voce s-au desurcat foarte bine. Ei au crescut la noi la teatru şi îi ştiu de când erau mici“.

CV comun:
Studii:
- 2009 - studii de canto cu profesoara Elena Horos si de interpretare cu tatãl lor, Jean Păunescu
- 2009 - masteranzi în “„Psihologie Judiciarã si Victimologie”
- 2008 - absolvenţi ai Facultãţii de Sociologie - Psihologie (specializare Psihologie) în cadrul Universitãtii “Spiru Haret”.
- 2000-2006 - IRECSON (Institutul roman de cercetari economico-sociale si sondaje). Cursuri de “Consultanta complexa-recrutare si selectare de personal” si “Consultanþã în managementul calitãþii”. Sunt specialisti în computere si în programare IT (Bitdefender - Divizia de solutii si securitate a datelor si Intuitext - Divizia de solutii de suport pentru instruire si în Knowledge Management)
- 2001-2004 - Scoala Popularã de Artã - sectia canto-muzicã usoarã
- 2003-2006 - cursuri Academia de Radio TV
- 1993-1997 - Liceul Industrial nr.14

Activitatea artisticã:
• numeroase spectacole sustinute la Casa de Cultura a Ministerului Administratiei si Internelor (M.A.I).
• 2000 - Premiul I la Festivalul “Generaþia Mileniului 3”, organizat de Casa de culturã “Mihai Eminescu” (Bucuresti).
• 2003 - Premiul de Popularitate la emisiunea - concurs TV “Bravo Bravissimo”.
• 2004 - Premiul Radio România Actualitati la Festivalul National de Muzicã Uşoarã “Cântecul Orasului” - Râmnicul Sarat
• 2004-Premiul II la Festivalul de Muzica usoarã ”Aurelian Andreescu” Bucuresti.
• 2004- Realizarea unui spot publicitar pentru brandul Coca-Cola si al unui promo pentru TVR2.
• 2004- Filmul “Sistemul Nervos” (regia Mircea Danieliuc).
• 2004-2007 Premiera spectacolului “Mama Boema” la Teatrul de Revista “Constantin Tanase” avandu-i in distributie pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
• 2005 - Premiul III la editia a II-a concursului de interpretare “Steaua fãrã nume”, fiind acompaniati de “Big-Band”-ul condus de maestrul Ionel Tudor.
• 2005-2009 Premiera spectacolului “Scandal in Paradis” la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase” (www.teatrultanase.ro).


Vezi mai multe pe Romanii au talent

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite