Sorin Oprescu: "Am citit ce era de citit. Acum recitesc Ivanhoe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la deschiderea oficială a Târgului de carte Gaudeamus 2011, că reciteşte celebrul roman al scoţianului Walter Scott. El a mai mărturisit că parcurge cărţi de politică atunci când este supărat.

Sorin Oprescu a declarat, la deschiderea oficială a Târgului de carte Gaudeamus 2011, că îl bucură organizarea unor evenimente de acest gen şi că participă la ele ori de câte ori îi permite programul. "Târgurile de carte sunt evenimente care ar trebui să intre în normalitate. Oamenii ar trebui să citeasă", a declarat Oprescu.

Primarul general a mărturisit că mai citeşte cărţi de medicină doar pe fugă şi că, în prezent, reciteşte romanul Ivanhoe, de Walter Scott. "Am citit ce era de citit. Acum recitesc o carte mare, Ivanhoe. Atunci când sunt supărat trec la cărţi de politică", a spus edilul.

Întrebat de jurnaliştii prezenţi la eveniment ce carte i-ar recomanda lui Mircea Geoană, exclus recent din PSD, Oprescu nu s-a putut abţine să nu facă o glumă. "Nu i-aş da să citească Micul prinţ. Poate Marele vrăjitor", a încheiat el.

Primarul general a preferat să stea pe scări, în public, până când i-a venit rândul să vorbească la microfon, în cadrul seriei de discursuri oficiale care au marcat deschiderea evenimentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite