Gândacii au invadat străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile spun că firma care se ocupă cu dezinsecţia Capitalei nu are în atribuţii şi distrugerea gândacilor, iar Administraţiile Domeniniilor Publice de sector pot să extermine doar gândacii din parcuri şi zone verzi. 

Bucureştenii sunt disperaţi de miile de gândaci care apar în fiecare seară pe străzi, în parcuri şi în faţa blocurilor.
 

„Presupun că apar din cauza căldurii, am mai văzut chestia asta şi în alte oraşe. Gândaci, muşte...ar trebui să fie ceva maşini drăguţe care să mai împrăştie una alta să ştim că nu mai avem treabă cu din astea că sunt destul de enervante", a spus un locuitor din Bucureşti, citat de realitatea.net.

Firma care se ocupă de dezinsecţia Capitalei susţine că se ocupă doar de problema ţânţarilor.
 
„Noi ne ocupăm de deratizare, combatere şobolani şi dezinsecţie combatere ţânţari" a spus directorul general al firmei care are contract cu Primăria Capitalei, Andrei Leca.
 
Potrivit municipalităţii Capitalei de gândaci se ocupă administraţia domeniului public de sector care are atribuţii doar în parcuri şi în zonele verzi din sector. În parcurile mari ale Capitalei trebuie să intervină Administraţia Lacuri, parcuri şi Agrement în timp ce gândacii din faţa blocurilor ar trebui să fie treaba asociaţiilor de locatari, mai scrie realitatea.net.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite