VIDEO Gala Premiilor Adevărul Holding 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti a găzduit premierea celor mai merituoşi angajaţi ai trustului media numărul 1 din România. Ceremonia a început la ora 19.00, iar pe parcursul galei, momente muzicale oferite de Guess Who şi Sarmalele Reci au completat o seară specială, veselă şi emoţionantă în acelaşi timp.

Cei mai buni angajaţi şi departamentele cu cele mai bune rezultate din trustul Adevărul Holding au fost recompensaţi aseară, la Teatrul Naţional, pentru rezultatele din 2010.

Directorul general al Adevărul Holding, Peter L. Imre, a ţinut să mulţumească tuturor colegilor pentru performanţele la care a fost martor şi a participat în decursul anului 2010, de când a preluat conducerea trustului. „Pentru mine, seara aceasta este cea mai emoţionantă. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine un an şi sper să mai fim împreună mult timp de-aici înainte“, a spus directorul companiei.

Adevărul Holding a învăţat să lucreze în beneficiul cititorului, prin colaborarea dintre partea editorială şi vânzări, aşa încât să devină numărul 1, singurul trust multimedia din România. Ziarul «Adevărul» va redeveni cel mai citit ziar din România“, a promis Peter L. Imre.

Cel mai citit portal, adevarul.ro


Directorul general a amintit în discursul său de toate ziarele şi revistele companiei, de la „Click!“ la „OK“, de la „Dilema veche“ la „Forbes România“, de la prospăt lansata „Ştiinţă şi Tehnică“ la „Adevărul de Seară“, de la „Adevărul de Moldova“ la adevarul.ro şi magazinul online E-shop. „«Adevărul Europa» este singura redacţie completă a unui ziar românesc care s-a înfiinţat la Bruxelles şi cred că, având toate aceste mijloace, ne putem mândri şi cu cel mai citit portal de ştiri din ţară, adevarul.ro. Nici măcar Pro TV, cu celebra emisiune «Românii au talent» n-a putut să ne depăşească în audienţă pe segmentul online“, a ţinut să precizeze Peter L. Imre.

Strălucire şi recompensă

Liliana Năstase a fost desemnată Performerul anului

image

De la stânga la dreapta, Mihai Ghebrea, Peter L. Imre şi Alina Erimia, nominalizaţi la categoria Iniţiativa anului

image

Mihai Ghebrea a avut Iniţiativa anului, prima franciză a Librăriilor Adevărul

image

Trupa "Dilema veche" , alături de Sarmalele Reci

image

Rochii glamour, muzică de calitate şi discursuri pline de spirit au completat o seară specială. Unul dintre momentele deosebite ale serii a fost prezenţa pe scenă a colegilor de la „Dilema veche“ - Mircea Vasilescu, Marius Chivu, Matei Martin şi Luiza Vasiliu care, ajutaţi de băieţii de la Sarmalele Reci, şi-au demonstrat talentul muzical pe scena Naţionalului, în aplauzele colegilor. Ei au pregătit trei piese rock, antrenând publicul la „Knocking on Heavens Door“ şi la „We Will Rock You“.

La Categoria Performerul anului premiul i-a revenit jurnalistului Liliana Năstase, editor al departamentului Eveniment al ziarului „Adevărul“, iar angajatul anului a fost desemnat Alin Salcie, editor web.

Redacţia ziarului „Click!“ a fost cea mai bună în anul care a trecut, iar proiectul anului – Adevărul E-shop. Pe scenă a fost felicitată echipa care a lucrat la acest proiect: Dan Eberhat, Carmen Dincă, Oana Cruceanu, Andrei Ştefan şi Răzvan Costache. Iniţiativa anului a avut-o Mihai Ghebrea care a lansat prima franciză a Librăriilor Adevărul. De asemenea, pe baza voturilor jurnaliştilor din Adevărul Holding, Premiul de Popularitate a fost înmânat Danei Ionescu, asistent director „Click!“.

Colegii de la "Click!" şi adevarul.ro, nominalizaţi la Categoria Echipa anului

image

Guess Who, invitat la gală

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite