FOTO & VIDEO Vezi ce bolizi au luat startul astăzi la primul raliu românesc de maşini clasice, pe străzile din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile au plecat de la World Trade Center din Bucureşti, în primul raliu de maşini de epocă din România omologat de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).

Interbalkanic Classic Rally a reunit la linia de start 24 de echipe din România, Turcia şi Grecia. Acestea vor străbate peste 700 km pe ruta Bucureşti - Braşov - Sibiu şi retur.

Printre „vedetele" motorizate care au luat startul de dimineaţă, din faţa World Trade Center s-au numărat un Porsche 356 Ferdinand, două decapotabile britanice Jensen Interceptor, un Jaguar XK 150, un Fiat 1200 cabriolet, precum şi un Citroen DS din 1973.

Vezi GALERIA FOTO

„Aceasta este prima ediţie românească a Interbalkanic Classic Rally şi deja avem participanţi din Turcia, Ungaria, Grecia, Marea Britanie şi, bineînţeles, România. Raliul este desfăşurat cu timing şi puncte de control, exact ca şi celelalte raliuri de acest gen din lume. Vor fi acordate opt premii, atât onorifice, cât şi de performanţă", a spus Bogdan Frîncu, unul dintre organizatorii evenimentului.

VIDEO. Vezi ce masini au luat startul la Interbalkanic Classic Rally!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite