GALERIE FOTO Un magazin din Bucureşti, desemnat cel mai frumos din lume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeriile Sabion au câştigat Marele Premiu la cea de-a 40-a ediţie a Association for Retail Environments (ARE) Design Awards, desfăşurată la Las Vegas.

„Cu bijuterii care sunt opere de artă în sine, designerii au creat un spaţiu de vânzare care pare mai degrabă o galerie de artă decât un magazin de vânzare cu amănuntul. «Operele de artă» sunt prezentate în rame realizate manual din fier forjat, sub un plafon din oglindă, lucrat tot manual. Lumina sutelor de LED-uri se reflectă în perdele de sticlă. Podeaua tip tablă de şah este alcătuită din granit negru şi oţel inoxidabil. Fiecare placă din oţel inoxidabil este echipată cu curenţi de inducţie de 12 volţi pentru a furniza energie electrică", se arată pe site-ul oficial al competiţiei.

Galeriile Sabion ocupă o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, la parterul magazinului Cocor, şi au fost deschise în urmă cu şase luni.

"Galeriile Sabion din Cocor Bucureşti au fost create într-un demers unic în ţară de restabilire a titulaturii de artă acordată creaţiilor de bijuterie. Am gândit acest magazin tocmai ca o galerie de artă, un concept nou, unic în lume, cu totul schimbat faţă de ceea ce toată lumea, într-un grav proces de plafonare, numeste "magazin de bijuterii", au precizat într-un comunicat reprezentanţii Casei de Bijuterii Sabion, din Târgui Mureş.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite