GALERIE FOTO Cele mai rapide maşini conduse de poliţiştii europeni. Ai noştri au intrat în top cu un Lotus Evora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii români se vor plimba, timp de doi ani, cu un Lotus Evora de 350 de cai putere care prinde 100 km/oră în mai puţin de 5 secunde.

Bolidul primit de Poliţia Română poate circula cu viteza maximă de 280 de km/oră. Maşina a fost primită gratuit de la Lotus Cars.

Un astfel de cadou au primit, luna trecută, şi carabinierii din Italia.

Un alt model spectaculos folosit de poliţiştii din peninsulă este Lamborghini Gallardo LP560-4, care circulă în Roma şi Milano din 2009. Ambele modele sunt dotate cu compartiment special pentru transportul rapid de organe şi sânge. Lamborghini Gallardo poate atinge 309 kilometri/oră.

Poliţiştii germani folosesc un Porsche 911 Carrera Techart modificat special. Autoturismul poate să ajungă la o viteză maximă de 299 km/h.
Nemţii au primit şi de la Mercedes un super-model: Brabus Rocket. Bolidul poate atinge viteza record de 365 km/oră.

image
image
image

Click pe imagini pentru galerie foto cu super-maşinile poliţiştilor din Europa

Poliţiştii din Marea Britanie îi aleargă pe vitezomani cu un Ferrari 612 Scaglietti. Bolidul poate să atingă o viteză de 318 km/h.

Şi poliţiştii olandezi au super-maşinile lor: C8 Spyder. Creat pentru poliţia din provincia Flevoland, C8 este un roadster contruit de Spyker care poate atinge 300 de kilometri pe oră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite