GALERIE FOTO Biciclete BMW, Mercedes, Ferarri şi Armani pentru bucureşteni. Vezi cât costă bijuteriile pe două roţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilizarea bicicletei ca mijloc de transport a devenit o necesitate din cauza traficului infernal din Capitală. Dacă oamenii de rând circulă cu biciclete de câteva sute de lei sau le inchiriază , cei cu dare de mână aleg biciclete de fiţe  la  preţuri  de cateva mii de euro. Şi nu orice model! La modă sunt acum cele fabricate de mărcile constructorilor auto BMW, Mercedes şi Ferrari.

În cazul BMW , constructorii au creat o bicicletă recunoscută pentru performanţă, însă cei care au cumpărat-o au ales-o şi pentru design. BMW Mountain Bike Enduro este construită special  pentru off-road şi este dotată cu suspensie reglabilă şi in partea din spate. Piesele sunt produse de mărci de top, Monitou, Shimano sau Wellgo, iar preţul este de 3.000 de euro.

image

Cei de la Ferrari ţin pasul cu cerinţele in domeniu şi au construit o bicicletă, “D12”, aproape in totalitate din fibră de carbon iar sistemul de schimbare al vitezelor este electronic. Cântăreşte doar şase kilogrmame şi este a doua bicicletă construită vreodată de cei de la Ferrari. Aceasta costă 12.000 de euro şi va fi construită în doar 50 de exemplare. Cei care doresc bicicleta trebuie să se aboneze din timp şi trebuie să astepte livrarea timp de 60 de zile. Modelul lansat inainte de DI2 costa ¨doar¨ 5.833 de euro.

image

Biciclete speciale pentru femei

Ca şi în cazul automobilelor, dealerii Mercedes se adresează în special doamnelor si domnişoarelor cu dare de mână, şi care sunt gata să scoată din buzunar 1200 de euro pentru a se plimba pe o bicicletă de fiţe şi să-şi  tonifice astfel musculatura. Mercedes Benz Fitness are un sistem pe care se poate monta şi un coş pentru bagaje. Vehiculelele pe două roţi pot fi achiziţionate de la reprezentanţele firmelor auto.

image

Bicicleta Armani are influenţe retro

Şi marile case de modă oferă alternative “eco” pentru mişcare clienţilor săi. Este şi cazul reprezentanţei Armani de pe Calea Victoriei care pe lângă haine de sute de euro a scos la vânzare şi o bicicletă cu design retro care poate fi achizitionată la preţul de 5.370 de lei.

image

Trasee pentru biciclete in Bucureşti

Administraţia Străzilor Bucureşti a realizat trasee pentru iubitorii mersului cu bicicleta. Astfel, bogaţii Capitalei se pot plimba cot la cot cu cei care închiriază biciclete şi nu numai, pe cele mai importante bulevarde, precum Regina Elisabeta, Libertăţii ,Iuliu Maniu dar şi in pieţele Charles de Gaulles, Romană şi Unirii.

Centre de inchiriat biciclete

Dacă nu ai bicicletă şi iţi doreşti să faci mişcare pe două roţi , în Bucureşti s-au deschis centre de închiriat în parcurile Kiseleff şi Herăstrău şi se face  gratuit pe baza actului de identitate. “Cicloteque” este un alt centru de unde poţi închiria biciclete, fie în regim de abonament lunar, fie în regim de închiriere cu ora. Un abanament lunar costă 100 de lei integral şi 50 de lei redus, iar o oră este 6 lei, fără abonament, iar cu abonament de 2 lei. Cicloteque se află pe bulevardul Mihail Kogalniceanu, la numărul 36.

La Carpat Bike, pe Soseaua Bucureşti - Târgovişte, pentru a închiria o bicicletă pentru o zi costă 15 euro, iar pentru un weekend 35 de euro. La My Bike, pe strada Nicolae Caramfil, pentru a inchiria o bicicletă pentru o zi vei scoate din buzunar 40 de lei, iar pentru o jumatate de zi, în intervalul orar 10.00 - 19.00, 25 de lei. La Rent a Bike de pe strada Brezoianu numarul 35, pentru 2 ore vei plăti 10 lei, pentru 4 ore 20 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite