Bucureşti: GALERIE FOTO Preţuri accesibile la ornamentele de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Podoabele pentru bradul de Crăciun, dar şi ornamentele specifice Sărbătorilor de iarnă au invadat deja magazinele din Capitală. GALERIE FOTO

CUMPĂRĂTURI: Moş Crăciun mai devreme în magazine

Bucureştenii, chiar dacă mai au două luni la dispoziţie, au început deja să cumpere ornamente pentru seara magică de Ajun. „Am intrat în magazin imediat ce au apărut, iar când am ajuns acasă am aruncat globurile pe care le aveam de vreo trei ani şi am venit să iau altele. Sunt foarte frumoase, iar preţurile nu sunt deloc mari, mai ales dacă ai timp să cauţi“, a spus Maria Dima, o tânără din Bucureşti.

Cel mai ieftin glob: 8 lei
Preţurile la ornamentele pentru Crăciun diferă în funcţie de magazin. De exemplu, la Sarra Blu, un Moş Crăciun costă 84 de lei, iar un brăduţ de aproape 30 de centimetri, 109 lei.

De aici îţi mai poţi cumpăra pernuţe cu imprimeuri cu brazi şi Moşi Crăciun sau căni şi farfurii cu desene specifice Sărbătorilor de iarnă, ce au preţuri cuprinse între 16 lei şi 43 de lei.

Un alt magazin care a scos la vânzare deja ornamente este Bamboo. Preţurile pornesc de la 5 lei pentru un glob cu zăpadă şi ajung la 39 de lei, pentru un Moş Crăciun îmbrăcat în alb.

La Lida Home, pentru un Moş Crăciun pe cal, de aproape 40 de centimetri, vei scoate din buzunar în jur de 500 de lei, iar pentru un moş de un metru, 160 de lei. Un ren de pluş costă, în funcţie de mărime, între 20 de lei şi 35 de lei, iar un glob muzical cu zăpadă, 85 de lei.

La hipermarketuri, preţurile pornesc de la 8 lei pentru un glob sau o beteală şi ajung la 40 de lei pentru un moş de pluş. Deocamdată, brazii din plastic nu au apărut în magazinele din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite