Saloane izolate şi internări limitate la Fundeni! Mai mulţi pacienţi au contactat un virus periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea spitalului a început să limiteze numărul de internări şi să izoleze saloanele după ce mai muţi pacienţi s-au îmbolnăvit de diaree acută. Ministerul Sănătăţii a demarat o anchetă pentru a depista despre ce virus este vorba.

UPDATE. Directorul Spitalului Fundeni, dr. Carmen Orban vine cu precizări! "Au fost izolate trei saloane în care avem pacienţi cu diaree acută. Am avut 18 persoane internate în stare foarte gravă. Acum mai avem cinci. Este vorba de un virus ce se activează după tratamente cu antibiotice dar care se răspnândeşte foarte repede de aceea am luat măsura şi de a limita numărul de internări pentru că virusul se răspândeşte cu repeziciune dacă pacientul foloseşte o toaletă care nu este igienizată imediat sau dacă atinge alte lucruri fără să se spele pe mâini iar alte persoane intră în contact cu aceste lucruri", a declarat dr. Carmen Orban.

Mai mulţi pacienţi s-au îmbolnăvit de diaree acută după ce au contactat săptămâna trecută un virus în spital. Conducerea unităţii a început să limiteze numărul internărilor în spital şi să izoleze o parte din saloane, informează Realitatea TV. Conducerea unităţii motivează că limitează numărul de internări şi din cauza numărului mare de solicitări.

Vom reveni cu amănunte!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite